Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در اختتامیه دهمین دوره مجلس دانش آموزی با تسلیت ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین گفت: دولت در برهه‌ای قرار دارد که شعار مردم‌سازی را سرلوحه کار خود قرار داده است و در اسناد بالادستی وزارت آموزش و پرورش مانند بیانیه گام دوم انقلاب، شما دانش آموزان را مخاطب قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوری با بیان اینکه صد و ده کشور مجلس دانش آموزی دارند؛ گفت: این کشورها هر کدام اهداف جداگانه از داشتن مجلس دانش آموزی دارند. اما باید ما بدانیم که مسئولیت پذیری شما دانش آموزان باید مبتنی بر عبادت باشد. شما دانش آموزان در مسیر دستیابی به مهمترین هدف آموزش و پرورش یعنی دستیابی به تمدن نوین اسلامی پیشگام هستید.

نوری خطاب به اعضای هیئت رئیسه دهمین دوره مجلس دانش آموزی گفت: شما باید فعال‌تر باشید؛ این که شما در کنار شورای معاونین باشید خوب است اما شما باید در کمیسیون‌های شورای عالی آموزش و پرورش هم حضور داشته باشید.

وی وظیفه مجلس دانش آموزی را سیاست‌گذاری برای آموزش و پرورش دانست و گفت: برای این کار باید برای شما آموزش‌های کاربردی گذاشته شود. اگر آموزش نباشد اقدامات مجلس به حاشیه می‌رود. تفکر ما باید تفکری مثل شهید دیالمه باشد. اگر این گونه نباشد مانند همان خانم نماینده مجلس خواهید شد که به کشور دیگری رفته و کشف حجاب کرده است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: شورای عالی آموزش و پرورش باید امکان تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری را برای شما فراهم کند؛ شما باید در جریان تصمیمات کمیسیون‌های مختلف شورا قرار بگیرید.

وی تقویت ساحت دینی و ساحت اجتماعی سیاسی را دو هدف مورد نظر در سند تحول دانست و گفت: شاید در ابتدا طراحان مجلس دانش آموزی به فکر موضوع آموزش‌های اجتماعی و سیاسی بوده باشد اما عبادت هم در این موضوع اهمیت دارد.

کد خبر 5552784 علی قدمی

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس دانش آموزی یوسف نوری شورای عالی آموزش و پرورش شهرداری تهران امام زاده داود شورای شهر تهران سیلاب سیل امامزاده داوود هلال احمر جمهوری اسلامی ایران محرم 1401 مدیریت بحران ماه محرم آتش نشانی سازمان هواشناسی علیرضا زاکانی سازمان تامین اجتماعی شورای شهر مجلس دانش آموزی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۰۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم‌الهدی: تأمین معیشت کارگر بر همه مسؤولان ضرورت دارد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ سید احمد علم‌الهدی امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی (ع) با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت امام صادق (ع) اظهار کرد: امام صادق (ع) یک وجه تقارن و تشابه نزدیکی با وجود اقدس ولی نعمت ما، علی‌ بن موسی‌ الرضا(ع) داشتند؛ امام صادق (ع) نخستین نفری بود که ولادت امام رضا (ع) را بشارت داد و دوم آنکه شهادت امام صادق (ع) از نظر زمانی مقارن با ولادت امام رضا (ع) بود که انگار سرچشمه علم و فضائل امام صادق (ع) وقتی از دنیا رفت، در وجود ولی معصوم دیگری همچون امام رضا (ع) دوباره متولد شد تا همه از آن بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید؛ برای حل مشکلات معیشتی همه مردم باید احساس تکلیف کنند

وی با دعوت از زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی برای حضور در اجتماع بزرگ صادقیون، ادامه داد: مانند سال‌های قبل، فردا به‌مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت رئیس مذهب جعفری، زائران و مجاوران امام هشتم (ع) از میدان شهدا به سمت حرم مطهر رضوی راهپیمایی برگزار می‌کنند. اجتماع عظیم صادقیون از آن سنت‌های حسنه و نیکی است که همه می‌توانند به نیت عرض تسلیت و ابراز ارادت به محضر امام رضا (ع) در آن شرکت کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به فرا رسیدن هفته معلم و هفته کارگر، بیان کرد: کارگر، عنصر سازنده در جامعه است و توسعه اقتصادی، رشد اقتصادی و جهش تولید به مدد بازوان توانمند او تأمین می‌شود.

وی با اشاره به آیه ۲ سوره مبارکه جمعه، تأکید کرد: قول مشهور این است که امام (ره) فرمود معلمی شغل انبیاست، اما اشاره امام به هر معلمی نیست، زیرا خداوند در قرآن سه شغل برای پیامبران الهی عنوان کرده است؛ آنجا که می‌فرماید «هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیِّینَ رَسُولًا مِنْهُمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَیُزَکِّیهِمْ وَیُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ» و تصریح می‌کند که پیامبران، آیات الهی را برای مردم می‌خواندند، آن‌ها را تزکیه می‌دادند و کتاب و حکمت به ایشان می‌آموختند. این سه عنوان، سه شرطی است که اگر معلم به آن پایبند بود، آن زمان است که می‌توان گفت آن معلم رهروی طریق انبیاست.

تولید هویت؛ تکلیف اصلی معلمان

امام جمعه مشهد با بیان اینکه تولید هویت برای مردم، بزرگترین رسالت انبیای الهی بود، گفت: همه انسان‌هایی که در دوران حیات با برکت رسول اکرم (ص) در قبایل، عشایر و دسته‌های مختلف که گرفتار امیال نفسانی بودند، بر هم شمشیر می‌کشیدند و قتل و غارت را در روابط خود حاکم می‌کردند، به دست پیامبر اسلام (ص) هویت یافتند، تبدیل به امت شدند و جامعه‌سازی کردند. بر همین اساس هم بود که رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با معلمان تأکید کردند که پرورش هویت دانش‌آموزان در کنار علم‌آموزی، بر معلمان ضرورت دارد.

علم‌الهدی اظهار کرد: معلم مکلف است پیش از آموزش، به دانش‌آموز هویت ملی و دینی ببخشد، زیرا از اساس، هویت دینی محور هویت ملی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش مکلف است فرهنگ ملی و دینی را به دانش‌آموز تعلیم دهد، بیان کرد: اگر این فرهنگ به درستی منتقل شد، آن زمان، نسل آینده‌ساز دیگر خودباختگی هویتی نخواهد داشت و غرب‌گرا و غرب‌زده نخواهد بود.

او ادامه داد: آنچه امروز در دانشگاه‌های آمریکا در حال وقوع است، اینکه استاد دانشگاه را روی زمین می‌کشند و دانشجو را به شدیدترین شکل ممکن سرکوب می‌کنند، همه این‌ها تابلوی لیبرال دموکراسی و تمدن غربی است که امروزه در آمریکا به چشم می‌آید. حقیقت این‌ها همین است، واقعیت این‌ها همین است. دانش‌آموز اگر هویت پیدا کند، به این‌ها وابسته نمی‌شود.

وی افزود: پس از هویت‌بخشی، خداوند تزکیه را مقدم بر تعلیم دانسته است. به همین دلیل، ما نیز تأکید داریم که باید پرورش مقدم بر آموزش باشد. البته در مقوله پرورش نمی‌توان فقط به دبیران پرورشی اکتفا کرد، زیرا اصل تربیت از همان معلمی آغاز می‌شود که در حال تعلیم است. آن عظمتی که معلم به‌خاطر علمش در چشم دانش‌آموز دارد، بهترین ابراز تربیت است. اگر معلم دغدغه‌مند و این سه خاصیت را داشته باشد، یعنی به دانش‌آموز هویت داد، او را تربیت کرد و تعلیم را به حد کمال به اجرا درآورد، آن زمان است که رهروی طریقت انبیاست.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229329 برچسب‌ها سیداحمد علم الهدی

دیگر خبرها

  • دانش‌ آموزی که فرشته نجات سه نفر شد
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • علم‌الهدی: تأمین معیشت کارگر بر همه مسؤولان ضرورت دارد
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • عکس یادگاری اعضای تیم ملی والیبال دانش‌آموزی با رهبر انقلاب
  • ۴۳ هزار معلم آموزش دانش‌آموزان استان کرمان را به‌عهده دارند