Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت توسعه فضاهای ورزشی دانش‌آموزی در یزد گفت: سرانه ورزشی دانش‌آموزی یزد بسیار پایین‌تر از میانگین کشوری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدصالح جوکار امشب در آیین بهره‌برداری از مدرسه 15 کلاسه »سلطنت طرازی« یزد که به مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر برگزار شد، با گرامیداشت سالروز پیروزی باشکوه انقلاب اسلامی اظهار داشت: بسیار خوشحالیم که امروز هم دوباره مردم ایران حماسه‌ای عظیم خلق کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه متاسفانه یزد در بحث سرانه ورزشی دانش‌آموزی از متوسط کشوری خیلی پایین‌تر است تصریح کرد: باید برای این موضوع فکری انجام شود.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی به اقدامات بسیار خوبی که خیرین در یزد در حوزه مدرسه‌سازی انجام داده‌اند افزود: یکی از نکات بسیار خوبی که خیرین ما دارند این است که این خیرین علاوه بر خودشان امروز به نیت والدینشان اقدام به مدرسه‌سازی می‌کنند.

جوکار خاطرنشان کرد: این اقدام نتیجه تربیت درست فرزند است و اگر خروجی آموزش و پرورش ما مثبت باشد چنین خیرینی از آن خارج می‌شوند و اگر درست نباشد افراد زیادی را شاهدیم که پول و ثروت دارند ولی حاضر نیستند حتی یک قدم برای والدینش بردارد.

وی گفت: امروز آموزش و پرورش اگر در تربیت دانش آموزان گام های بلندی بردارد نتیجه بسیار خوبی را شاهد خواهیم بود و نتیجه آن انسان هایی در طراز اسلام و انقلاب و حضرت امام است.

افتتاح مدرسه امید تجارت در روستای "بمباسری" چابهارنخستین مدرسه کودکان استثنائی "پیشوا" افتتاح‌ شدوضعیت شیوع ویروس منحوس در استان ایلام رو به وخامت است/ مجازی شدن آموزش در 221 مدرسه

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به کاربری این مجموعه آموزشی که هنرستان است اشاره کرد و گفت: این که همه دانش‌آموزان ما به رشته‌هایی از جمله ریاضی و تجربی بروند قطعا در آینده با مشکل مواجه می‌شویم.

جوکار خاطرنشان کرد: خروجی آموزش و پرورش ما باید به گونه‌ای باشد که وقتی فردی از مدرسه خارج می‌شود توانایی درآمد کسب کردن داشته باشد ولی الان اینطور نیست و دانشجویان تا پایان دکتری وابسته به خانواده هستند و پس از آن هم خیلی از افراد بیکار می‌شوند.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی ترویج رشته های آموزشی فنی و حرفه‌ای را ضروری دانست و گفت: خروجی آموزش و پرورش ما باید افرادی که خودشان کار آفرین هستند باشند و قطعا این موضوع را باید در دستور کار قرار دهیم.

وی خطاب به معاون وزیر گفت: در استان یزد بالغ بر 110 مدرسه خیری ساخته شده که آموزش و پرورش متعهد بوده 50 درصد اعتبار آن را تامین کند اما هیچ قدمی در این زمینه برگزارنشده و حتی خیرین تا 80 درصد اعتبار را تامین کردند ولی آموزش و پرورش 20 درصد را هم نیاورده است.

انتهای پیام/781/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ورزشی دانش آموزی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۳۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است

مدیر آموزش و پرورش گناباد گفت: سرانه آموزشی در گناباد دو برابر خراسان رضوی است، اما متاسفانه در شهرستان توزیع مناسب صورت نگرفته و از سویی ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، مجید فدوی در نشست خبری که به مناسبت هفته معلم برگزار شد، گفت: همیشه به خیرین گفته‌ایم که کمک به آموزش و پرورش کمک به بخش زیادی از جامعه است که به عنوان مثال در شهرستان گناباد روزانه 65 هزار نفر از دانش آموز، معلم و والدین با سیستم اموزش و پرورش ارتباط دارند.

وی افزود: دولت بدون حضور خیرین پروژه جدیدی را در کشور کلنگ زنی نمی‌کند، لذا با پیگیری‌های صورت گرفته و استقبال خیرین در حال حاضر در نوقاب 2 مدرسه و در بیدخت، مرکز شهر، شهر روشناوند و روستای رهن نیز خیرین برای ساخت مدرسه پای کار آمده اند.

مدیر آموزش و پرورش گناباد عنوان کرد: در یک سال اخیر6 چمن مصنوعی در مدارس به بهره‌برداری رسیده و تقریبا تمام پروژه های راکد را فعال کرده‌ایم و فقط پروژه ساخت پژوهش‌سرای دانش آموزی متوقف مانده است.

فدوی خاطرنشان کرد: در حوزه آموزشی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته که در این راستا مقام های استانی و کشوری زیادی کسب کردیم؛ طی دو سال اخیر رتبه برتر استان در امتحانات نهایی و در حوزه گیاهان دارویی رتبه اول کشور را به دست آوردیم.

وی ادامه داد: به دنبال نقش آفرینی دانش آموزان هستیم، به همین منظور در حال حاضر 70 دانش آموز در حوزه خبرنگاری ورود کرده اند و در بیشتر مراسم‌های مدارس، دانش آموزان کار را مدیریت و اجرا می‌کنند.

مدیر آموزش و پرورش گناباد گفت: به لحاظ سرانه آموزشی دو برابر خراسان رضوی هستیم، سرانه استان 4.3 مترمربع است و گناباد 8 مترمربع، اما متاسفانه در شهرستان توزیع مناسب صورت نگرفته و از سویی 30درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده شده است.

فدوی با اشاره به شعار سال " جهش تولید با مشارکت مردم" بیان کرد: هنرستان‌های ما بهترین مکان برای تحقق این شعار بوده اند که به عنوان مثال می‌توان به تفاهم نامه همکاری با شهرداری گناباد در تولید سطل زباله اشاره کرد؛ به همین منظور مدرسه کارآفرینی تابستان در گناباد راه اندازی خواهد شد.

وی بیان کرد: خیرین تاکنون 23 میلیارد تومان به آموزش و پرورش کمک کرده اند که معادل آن را نیز نوسازی مدارس در شهرستان هزینه کرده است.

مدیر آموزش و پرورش گناباد گفت: 50 مدرسه خالی در سطح شهرستان داریم و یک مدرسه تک‌دانش‌آموزی در روستای خانیک داشتیم که تعطیل شده و در مقابل روستای کلاته سیدعلی نیز با افزایش دانش آموز، مدرسه آن مجدد فعال شده است.

فدوی با اشاره به اهمیت حوزه درآمدی و ضعف در این حوزه  عنوان کرد: 65 ملک را شناسایی کرده ایم که یا بدون استفاده بوده، یا اجاره بسیار کمی از آن دریافت می‌شده که برای آنها بسته‌های اقتصادی درآمدی تعریف کرده ایم. همچنین طی 3ماه آینده اولین پروژه تجاری سازی در حوزه آموزش و پرورش را شروع خواهیم کرد.

وی افزود: در طرح شهید عجمیان که توسط قرارگاه جهادی انجام می‌شود، کار بازسازی و بهسازی 43 آموزشگاه در مناطق روستایی و حاشیه شهر به پایان رسیده است.

مدیر آموزش و پرورش گناباد در خصوص حادثه پیش آمده برای دانش آموز مدرسه روستای بیلند که به شکستگی پای وی منجر شده بود نیز گفت: منتظر نظر دستگاه قضایی برای این موضوع هستیم تا بتوانیم اظهار نظر رسمی داشته باشیم.

انتهاتی پیام/282

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است