Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مراسم نمادین بیست و چهارمین دوره از انتخابات دانش آموزی مدارس استان کرمانشاه با حضور «فضل الله رنجبر» فرماندار و رییس شورای آموزش و پرورش شهرستان کرمانشاه، «مجید یزدان پناه» مدیرکل و روسای نواحی آموزش و پرورش،  معلمان و دانش آموزان مقطع متوسطه دوم که از ۱۵ آبان مدارس آنها به صورت حضوری باز شده، در دبیرستان دخترانه شاهد علامه مجلسی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس برنامه وزارت آموزش و پرورش: انتخابات شورای دانش آموزی امسال با شعار «شورای دانش‌آموزی، طلایه دار گام دوم انقلاب» در تاریخ ۱۹ آبان ساعت ۹ صبح با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار می‌شود و مدارسی که تا آن زمان به دلیل شرایط کرونایی مجوز بازگشایی ندارند، می‌توانند تا پایان آبان ماه انتخابات را برگزار کنند. انتخابات در مدارس شیفت عصر نیز ساعت ۱۴ در مقاطع چهارم، پنجم و ششم ابتدایی، متوسطه اول و دوم برگزار خواهد شد.

اعضای شوراهای دانش آموزی بنابر قانون انتخابات شورای دانش آموزی مدارس ابتدایی با جمعیت تا ۱۰۰ دانش آموز پنج عضو برگزیده، مدارس با جمعیت ۱۰۱ تا ۱۵۰ دانش آموز هفت عضو شورا و مدارس با جمعیت بیش از ۱۵۰ نفر نیز می‌توانند ۹ نماینده در شورا داشته باشند،  برای مدارس متوسطه اول و دوم با جمعیت تا ۲۵۰ نفر پنج عضو در شورا، مدارس با جمعیت ۳۵۰ نفر هفت عضو در شورا، مدارس با جمعیت تا ۵۵۰ نفر ۹ عضو و بیش از آن نیز ۱۱ عضو در شورای دانش آموزی خواهند داشت ضمن این که در تمام مقاطع و در همه شوراها دو عضو به عنوان علی‌البدل انتخاب خواهند شد.

جامعه به نظر و ایده نوجوانان و جوانان نیاز دارد

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در حاشیه انتخابات شورای دانش آموزی با اشاره به اهمیت بالا مشورت در انجام امور، گفت: انسان از ابتدای خلفت تا به امروز همواره بین خیر و شر، نیکی و بدی، بین تصمیم گیری‌های متضاد  و چند راهی گیر کرده و باید همیشه انتخاب کنند تا در انجام کاری موفق عمل کرده و یا آسیب نبیند،  به همین خاطر است در اجرای کارها، حل مشکلات به شور و مشورت و کمک گرفتن از عقل دیگران نیاز داریم تا درست انتخاب کنیم.

«مچید یزدان پناه»  با اشاره به آیات قرآنی و احادیث پیامبر اکرم (ص) در امر مشورت و شورا در اجرای کارها و امور اجتماعی؛ از مدیران مدارس استان خواست به برگزیدگان انتخابات شورای دانش آموزی اختیارات واقعی بدهند تا آنها در مدیریت مسائل مدرسه سهیم باشند تا از همین سن پایین احساس تاثیرگذاری، حق تعیین سرنوشت و مشارکت را تجربه کنند زیرا آنان سرمایه های اصلی کشور برای آینده هستند.

او همچنین گفت: جامعه برای حل مشکلات و اداره امور به فکر، عقل و ایده های نوجوانان و جوانان نیاز دارد و باید آنان را در اداره امور جامعه مشارکت و از آنان کمک بخواهیم.

یزدان پناه در ادامه یکی از وظایف مهم اعضای منتخب شورای دانش آموزی در دوران سخت کرونایی را مشارکت در خصوص نحوه بازگشایی حضوری مدارس با کمک شورای مدرسه (متشکل از مدیران، معاونان، معلمان و انجمن اولیا)  عنوان کرد و افزود: در این باره آموزش و پرورش بشدت به نظر و راهکارهای های شورای دانش آموزی  درباب چگونگی حضور دانش آموزان سر کلاس درس و همین طور شیوه تدریس نیاز دارد که این عزیزان باید به ما کمک کنند.

شورای مدارس در خصوص نحوه حضور دانش آموزان سر کلاس های درس تصمیم گیری می کنند

مدیرکل آموز و پرورش استان کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود اظهار کرد: بنابر تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، از ابتدای آذرماه مقاطع ابتدایی و دوره متوسطه اول نیز مانند متوسطه دوم که از ۱۵ آبان حضوری شده، کلاس ها با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی حضوری برگزار می‌شود.

یزدان پناه تاکید کرد: در خصوص بازگشایی حضوری مدارس ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گیری می‌کند اما در خصوص نحوه و شکل حضور دانش آموزان سر کلاس درس، اعضای شورای مدرسه، متشکل از مدیران، معلمان، انجمن و اولیا و شورای دانش آموزی تصمیم گیری می‌کنند، که به چه صورت کلاس ها حضوری برگزار شود.

او با بیان اینکه هیچ چیز مهمتر از سلامت دانش آموزان نیست، یادآور شد: شورای مدارس به هر طریقی تصمیم بگیرند که مدارس حضوری یا غیر حضوری باشد اما یک چیز همیشه و در هر حال ثابت است و آن رعایت فاصله اجتماعی، ماسک زدن و رعایت نکات بهداشتی در مدارس است.  

شورای دانش آموزی به منظور مشارکت دانش آموزان در امور مربوط به مسائل آموزشی، پرورشی، انضباطی، ورزشی و فوق برنامه،  ایجاد ارتباط صحیح و مستقیم دوسویه بین دانش اموزان و اولیای مدرسه،  ارج گذاشتن به شخصیت و کرامت آنها و تقویت اعتماد به نفس و خود باوری و مسئولیت پذیری و مشارکت جویی در دانش آموزان به عنوان یکی از ارکان مدرسه مورد توجه برنامه ریزان و سیاستگزاران قرار گرفته است.  

توجه عملی به مطالبات و خواسته های دانش آموزان در چارچوب مقررات، قوانین و آئین نامه اجرایی مدارس، ایجاد زمینه مناسب به منظور آموزش و ارتقای سطح علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانش آموزان برای حضور موثر آنان در عرصه های مختلف جامعه و تسهیل در حسن اجرای برنامه های آموزشی و پرورشی و امور اجرایی مدارس از طریق واگذاری مسوولیت به دانش آموزان و همکاری با معاون پرورشی و تربیت بدنی مدرسه از دیگر اهداف تعریف شده برای شوراهای دانش آموزی است.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا شوراهای دانش آموزی سال تحصیلی مشارکت انتخاباتی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا شوراهای دانش آموزی مدارس ویروس کرونا شوراهای دانش آموزی سال تحصیلی مشارکت انتخاباتی کرمانشاه انتخابات شورای دانش آموزی مدارس با جمعیت آموزش و پرورش دانش آموزان یزدان پناه تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۶۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واعظ ظهر پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم ضمن یادآوری این مطلب که استخر دانش آموزی این شهرستان جز پروژه‌هایی محسوب می‌شود که طی سالیان گذشته بلا تکلیف باقی مانده بود، اظهار کرد: تکمیل آن حدود ۴۰ میلیارد تومان نیاز داشت که از طریق منابع ملی انجام گرفت و اعتبارات ۱۴ میلیاردی نیز لازم بود که ۸ میلیارد آن از طریق اعتبارات نماینده تأمین شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام کرد و ادامه داد: نصب سایت گاز تا یک ماه و نیم آینده انجام می‌شود اما مهمترین مشکل نصب انشعاب آب است که ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان باید تأمین اعتبار شود.

وی یادآور شد: سال گذشته آب و فاضلاب رقم ۴ میلیارد تومانی برای نصب انشعاب آب استخر اعلام کرده بود که با رایزنی به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید اما پس از تعطیلات نوروزی بر اساس تعرفه جدید این رقم به ۵ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که با رایزنی‌های انجام شده رقم نهایی ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعلام شد.

واعظ با بیان اینکه از آب و فاضلاب درخواست تقسیط این رقم شده اما تنها با ۵۰ درصد آن موافقت شده است، گفت: تمام تجهیزات و امکانات این استخر آماده بوده و اگر آب و فاضلاب با تقسیط بهتری مساعدت کند می‌توان این استخر را سریع‌ترین زمان ممکن افتتاح کرد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان استفاده از اُزون به جای کلر را یکی از ویژگی‌های بارز این استخر دانست که از فرسودگی و آسیب به موتور خانه جلوگیری می‌کند و تصریح کرد: علاوه بر اختصاص ۲۴۰ متر مربع فضای موتور خانه و یک هزار و ۲۷۰ متر سالن اصلی استخر، ۳ هزار و ۱۲۰ متر مربع نیز برای محوطه آن پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه دغدغه آموزش به عنوان یک اولویت بیشتر در میان مردم وجود دارد، گفت: برای اولین بار و پس از ۴ سال تعطیلی در پژوهش سرا این شهرستان در ۲۶ رشته مقام استانی و در ۲ رشته مقام کشوری از آن دانش آموزان این شهرستان شد.

واعظ متوسطه دوم را پیشانی مقاطع آموزشی دانست و خاطر نشان کرد: تعداد قابل توجهی از دانش آموزان این شهرستان در کنکور سال گذشته در رشته‌های پزشکی، پیراپزشکی و … قبول شدند و برای اولین بار نیز ۳۲ پذیرفته شده دانشگاه فرهنگیان داشتیم که این رقم تا کنون اتفاقی رخ نداده است.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به اینکه دغدغه فرهنگی نیز یکی از مسائل مورد توجه آموزش پرورش در این شهرستان بوده، افزود: برای اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور یک هزار و ۶۰۰ دانش آموز از میان ۲ هزار و ۲۰۰ ثبت نام کننده برگزار شد که از نظر تعداد دانش آموز حاضر در این مراسم معنوی جایگاه سوم کشور را از آن خود کردیم.

وی تاکید کرد: دانش آموزان با علاقه وصف ناپذیری در این مراسم حضور پیدا کردند و نیروهای متخصص موزه و دانشگاه علاوه بر طرح مسائلی همچون جهاد تبیین موضوعات مذهبی در قالب محتوایی جدید و متناسب با سن شرکت کنندگان به صورت مسابقه محور آموزش دادند.

واعظ با اشاره به رایزنی‌های انجام شده در اسفند سال گذشته برای استفاده بهینه از دانش آموزان رأی اولی و مشارکت حداکثری در انتخابات گفت: ۵۰ دانش آموز نهم تا دوازدهم به عنوان ناظر افتخاری پای صندوقهای اخذ رأی حاضر شدند و در جریان روند برگزاری انتخابات قرار گرفتند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با بیان اینکه بیش از ۴۵۰ مدرسه شهری و روستایی در این شهرستان وجود دارد، تاکید کرد: حدود ۷۰ درصد مدارس در قوچان فرسوده هستند که نیاز به نوسازی دارند و این مسئله به تدریج در حال انجام است.

وی یکی از سیاست‌های آموزش و پرورش را جمع آوری بخاری از سطح مدارس برشمرد و خاطر نشان کرد: نصب پکیج و شوفاژ در دستور کار همه مدارس قرار دارد اما اگر برای واحد آموزشی پیش بینی نشود به دلیل فرسودگی مدرسه است.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان ادامه داد: امسال ۲ میلیارد تومان برای اصلاح سیستم گرمایشی ۲ آموزشگاه ۲۲ بهمن و شهدای بانک ملی پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه ۲ هزار ۶۴۸ معلم رسمی و غیر رسمی وظیفه آموزش به ۳۶ هزار دانش آموز در این شهرستان را بر عهده دارند، اضافه کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده هر دانش آموزان به صورت میانگین بین ۲ تا ۲.۵ میلیون تومان هزینه دارد در صورتیکه سال تحصیلی گذشته به ازای هر دانش آموز سرانه ۱۲ هزار تومانی واریز شده است.

کد خبر 6095255

دیگر خبرها

  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA 
  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • بیست و دومین دوره سیر مطالعاتی بنیاد شهید مطهری برگزار می شود
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون