Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود بهرامی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مسوولیت  هماهنگی، برنامه ریزی، پشتیبانی و حمایت از پژوهش سراهای دانش آموزی در سطح استان بر عهده شورای آموزش و پرورش استان است که در چارچوب سیاست ها و برنامه های شورای سیاستگذاری اقدام می کنند.

وی اضافه کرد: بر این اساس مدیرکل آموزش و پروش استان به عنوان دبیر و مسوول مواردی از قبیل بررسی و تایید پیشنهاد تاسیس پژوهش سراهای دانش آموزی بر اساس شاخص ها و استانداردهای  مصوب شورای سیاستگذری و ار سال آن به معاونت آموزش متوسطه جهت صدور مجوز تاسیس اقدام می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول ادامه داد: بررسی و پیشنهاد تغییر کاربری و انحلال پژوهش سراهای دانش آموزی استان به شورای سیاستگذاری و تعیین راهکارهای مناسب برای برقراری ارتباط با مراکز علمی ، پژوهشی و فناوری و نیز موسسات حقوقی و افراد حقیقی در راستای تحقق اهداف و ماموریت پژوهش سراها از دیگر مفاد آن به شمار می رود.

وی هدف از تشکیل پژوهش سراهای دانش آموزی را تقویت و تعمیق فرهنگ مطالعه،تحقیق و پژوهش های فردی و گروهی در بین دانش آموزان عنوان کرد و گفت: شناسایی، جذب و هدایت دانش آموزان مستعد، علاقه مند و متناسب  با نیازهای کشور، تعمیق دانش نظری و فعالیت های علمی و کاربردی از دیگر اهداف این پژوهش سراها است.

بهرامی  افزود: تسهیل دستیابی دانش آموزان به یافته های جدید، علمی پژوهشی و فناوری، پرورش خلاقیت و تقویت بنیه علمی و پژوهشی دانش آموزان و معلمان، حمایت از دانش  آموزان و هنرجویان پژوهشگر برتر و کار آفرین و ایجاد زمینه و تقویت انگیزه حضور موثر دانش آموزان مستعد در عرصه های علمی،فرهنگی، هنری فناوری در سطح ملی و بین  المللی از دیگر اهداف ان محسوب می شود.

وی با اشاره به چالش ها و انتظارات این بخش خاطرنشان کرد: الزام به مشارکت فعالانه اعضای انتصابی هیات امنایی پژوهش سراهای دانش آموزی در جلسات هیات امنا(نمایندگان فرمانداری شهرداری )، تامین منایع مالی جهت به روز رسانی امکانات  و تجهیزات لازم متناسب با فعالیت های علمی - پژوهشی پژوهش سراها دانش آموزی در مناطق بزینه رود، سجاسرود،افشار، طارم و سلطانیه امری مم محسوب می شود.

گفتنی است پژوهش‌سراهای دانش آموزی، مرکزی علمی، پژوهشی است که تحت نظر آموزش و پرورش و به منظور شناسایی و فراهم کردن زمینه رشد و هدایت استعدادها، پرورش خلاقیت‌های فردی و گروهی این قشر و گسترش فرهنگ مطالعه، تحقیق و پژوهش در بین آنان ایجاد می شود.

برچسب‌ها مدارس پژوهش زنجان دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس پژوهش زنجان مدارس پژوهش زنجان دانش آموزان پژوهش سراهای دانش آموزی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۶۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان محمد مرودی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان هرمزگان، اجرای طرح آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس و ناوگان حمل و نقل مسافر در معابر درون و برون شهری را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: تمامی دستگاه های مرتبط باید در راستای ماموریت ها و وظایف سازمانی نسبت به آموزش و فرهنگ سازی ترافیک به منظور آگاه سازی شهروندان به ویژه دانش آموزان برای جلوگیری از وقوع تصادفات اقدام کنند.

وی افزود: اصلی ترین راهکار پیشگیری از تصادفات برای دانش آموزان، نهادینه کردن فرهنگ ایمنی و عبور و مرور در بین آنها است.

مرودی، فرهنگ ترافیک هر جامعه را یکی از نمودهای رفتاری افراد در استفاده از فضاهای متعلق به عبور و مرور آن جامعه دانست و عنوان کرد: با توجه به نقش مهم دانش‌آموزان آینده‌ساز در جامعه و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ و قوانین ترافیکی، مسیر خود را در آموزش هرچه بیشتر آینده‌سازان جامعه ادامه خواهیم داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان اضافه کرد: دانش آموزان با پیروی از قوانین و مقررات و کسب مهارت های شهروندی، نقش ها و وظایف خود را در قبال جامعه محلی با مشارکت در فعالیتها و برنامه های زیست محیطی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و … انجام داده و همچنین با رعایت نظم و قانون، احساس تعلق نسبت به جامعه، رفتار همدلانه، محترمانه و مشارکت جویانه، آن را تثبیت می کنند.

وی در پایان به اقدامات صورت گرفته در زمینه آموزش فرهنگ ترافیک به شهروندان و کاربران مرتبط از طریق رسانه های محلی و مدارس و نقش موثر آن در کاهش تصادفات تاکید کرد و از شهرداری ها خواست تا نسبت به نصب تابلو و بنر با محتویات آموزش فرهنگ ترافیک در معرض دید شهروندان اقدام کنند.

کد خبر 6093753

دیگر خبرها

  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • آشنایی با خانم معلم نخبه پژوهشی دامغانی
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان