Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@21:36:05 GMT

ورزش دانش‌آموزی در بودجه ۱۴۰۰ دیده شده است

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۳۳۹۱۳

ورزش دانش‌آموزی در بودجه ۱۴۰۰ دیده شده است

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: در بودجه سال آینده ورزش دانش آموزی کنار مسائل آموزشی و پرورشی آورده شده است.

به گزارش ایمنا، قاسم احمدی لاشکی در شانزدهمین نشست از سلسله نشست‌های گفتگوی هفته که با حضور وزیران آموزش و پرورش و ورزش و جوانان برگزار شد، درباره پیشنهادهای بودجه سال ۱۴۰۰ افزود: در بودجه سال آینده ورزش کنار مسائل آموزشی و پرورشی آورده شده است؛ زیرا سند تحول بنیادین ۶ ساحت را تعیین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همان‌طور که تربیت دینی، اخلاقی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، حرفه‌ای و علمی و فناوری برای آموزش‌وپرورش مهم است، تربیت زیستی و بدنی نیز برای آموزش‌وپرورش اهمیت دارد.

تأکید بر شکل‌گیری نظام یکپارچه استعدادیابی

مهرزاد حمیدی معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش نیز در این نشست گفت: قانون ورزش کشور بعد از سال‌ها در مجلس شورای اسلامی تصویب و ابلاغ شده است. نظام‌نامه فرهنگ ورزش در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ورزش همگانی در شورای عمومی ازجمله ظرفیت‌های خوب کشور است.

وی تصریح کرد: یکی از ظرفیت‌هایی که قانون ورزش کشور با خود به همراه دارد شورای ورزش کشور است. ماهیت ورزش در ساختار وزارتخانه‌ها وجود دارد، اما واحدی مانند شورای عالی ورزش کشور در ایجاد یک هماهنگی لازم بود که تا پایان سال جلسه آن تشکیل می‌شود.

حمیدی گفت: تلاش‌های زیادی بعد از انقلاب در حوزه ورزش صورت گرفته است که از جمله آن تأسیس ۶۰ هزار مکان ورزشی، وجود ۳۳ هزار دبیر تربیت‌بدنی و ۴ هزار مکان سرپوشیده در آموزش‌وپرورش از جمله این اقدام‌ها است.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت بابیان اینکه ترویج و توسعه باشگاه‌های ورزشی بستری برای جهش ورزش عمومی کشور ایجاد کرده است، عنوان کرد: این جهش با داشتن یک نظام یکپارچه و هماهنگ شکل می‌گیرد. امروز سربازان ورزش کشور به فرموده امام (ره) خردسالان هستند که باید برنامه ویژه و مشخصی برای آنان تعیین شود.

وی افزود: با توجه به اینکه مدیریت مهدکودک‌ها به آموزش‌وپرورش واگذار شده است، بنابر این بچه‌ها از تولد تا ۱۸ سالگی برای شکل‌گیری سواد حرکتی در اختیار آموزش‌وپرورش هستند.

حمیدی گفت: ۱۳ میلیون و ۲۹۰ هزار و ۷۲۰ دانش‌آموز در طرح کوچ شرکت کردند. ۳۶، ۱ درصد دانش آموزان دارای اضافه‌وزن و چاقی هستند؛ بنابراین لازم است نظام یکپارچه استعدادیابی شکل گیرد و علاقه‌مند کردن بچه‌ها به ورزش در طفولیت آغاز شود.

فعالیت بیش از ۳۰۰ هنرستان تربیت‌بدنی

علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش گفت: ۳۱۶ هنرستان تربیت‌بدنی شامل ۲۳۸ هنرستان دولتی و ۷۸ هنرستان غیردولتی در کشور وجود دارد. ۳۰ هزار و ۲۲۱ هنرجو در رشته‌های تربیت‌بدنی تحصیل می‌کنند که ۶، ۷۸ درصد کل هنرجویان را تشکیل می‌دهند.

وی در زمینه توسعه رشته‌های تربیتی از اجرای رشته دستیار تأمین فوتبال از سال آینده خبر داد و تأکید کرد: هنرستان‌های تربیت‌بدنی در زمینه تجهیزات نیازمند کمک هستند.

معاون آموزش متوسطه ادامه داد: در زمینه نیازسنجی مشاغل در حوزه تربیت‌بدنی نیازمند کمک و همکاری هستیم. همچنین در بحث جذب فارغ‌التحصیلان تربیت‌بدنی نیز اقدامات حمایتی انجام شده است.

بنابه گزارش ایرنا، شانزدهمین نشست از سلسله نشست‌های گفتگوی هفته با هدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌های دولتی، با محوریت موضوع گفتگو بر محور تحول با حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش و مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان به صورت ویدئو کنفرانس و از طریق شبکه شاد برگزار شد.

کد خبر 467616

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش استعدادیابی هنرستان بودجه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق وزارت آموزش آموزش وپرورش تربیت بدنی ورزش کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۳۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه اندازی می شود

اسماعیل زارعی کوشا در دیدار با مربیان کردستانی تیم ملی والیبال دانش آموزی که توانسته بودند بر بام والیبال جهان قهرمانی کسب کنند؛ اظهار کرد: حضور ۲ نماینده کردستانی در قالب تیم ملی والیبال دانش آموزی باعث افتخار است.

استاندار کردستان با بیان این مهم که ورزش نشاط اجتماعی را به همراه دارد، عنوان کرد: برای رسیدن به قله‌های افتخار سختی‌های زیادی باید کشید و امروزه مربیان کردستانی توانستند به این مهم دست پیدا کنند و نشان دهند که ورزش کردستان رو به توسعه است.

بیشتر بخوانید

افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند

وی گفت: استان کردستان به دلیل نداشتن صنایع بزرگ با مشکل حامی ورزش رو به رو است که با رایزنی‌های که انجام شده است امید داریم این مهم با راه اندازی صندوق از حمایت ورزشی حل شود.

زارعی کوشا ابراز امیدواری کرد: صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای با کمک گرفتن از معادن تا حدی میتواند به حمایت از ورزش کمک کند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه امروزه والیبال کشور در جامعه جهانی شناخته شده است، یادآور شد: امروزه والیبال کردستان باتوجه به این افتخار باعث شده که این رشته در بین خانواده از جایگاه خاصی برخوردار باشد و این مهم می‌طلبد که توجه و برنامه ریزی دقیق تری انجام گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد
  • آزمون استخدامی مربیان و معلمان امور پرورشی و تربیتی در گیلان
  • ورود ۷۰ هزار معلم جدید به آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه اندازی می شود
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • جوانان باید از منطق سیاست‌ها و رفتار نظام با خبر باشند | آنها بدانند چرا حاضر به ایجاد روابط با برخی کشور‌ها نیستیم | دانش‌آموزان را از خطر‌ها و دشمنی‌ها آگاه کنید